İNADINA ANDIMIZ

Türk Tabipleri Birliği’nin 14 Mart sevmezliği ile İzmir Tabip Odası yönetiminin Atatürk karşıtlığına Danıştay’ın ANDIMIZ’la ilgili skandala eşdeğer ve yok hükmünde kararı eklendi.

Atatürk’te birleşen milyonların karşısında Atatürk karşıtlığında ve Cumhuriyet yıkıcılığında birleşen sağlı-sollu kesimler olduğunu görüyoruz.

Danıştay’ın daha önce almış olduğu içtihat niteliğindeki kararı üye değişiklikleriyle değişime uğratan yaklaşımın hukukla ilişkisi sözden öteye geçemez elbette.

Yaşamlarını Milli Mücadele’ye, Cumhuriyet’e ve Devrimler’e adamış olanların içten gelen duygularla yazdığı ANDIMIZ yargıya saygıyı aşındıracak bir kurgu ile değiştirilmiş olabilir.

İvedi isteğimiz ANDIMIZ’la ilgili düzenleme yapılarak bir an önce okunmasının yeniden sağlanmasıdır. Bu arada, devlet övünç madalyasından çıkartılan ATATÜRK görseli de olması gereken yere konmalıdır.

ANDIMIZ’ı gönlümüzden ve zihnimizden silemeyeceksiniz!

İnadına ANDIMIZ diyoruz…

HEKİMGÜÇBİRLİĞİ’nin de  düzenleyicisi olduğu 2013’te Gündoğdu’da düzenlenmiş olan ANDIMIZ BULUŞMASI!